Nagels

Mooie verzorgde nagels zijn de FINISHING TOUTCH in uw uiterlijke verzorging. Je staat er niet altijd bij stil maar onze handen zijn ons visite kaartje. Iedereen wil graag mooie nagels en verzorgde handen. Voor op vakantie,op je werk, voor een feestje of om jezelf te verwennen.
Helaas heeft niet iedereen mooie sterke nagels van zichzelf. Vaak breken of splijten uw nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt.


In onze nagelstudio kunt u mooie gel of acryl nagels laten zetten. Uw nagels worden dan verlengt met een tip en daar over heen komt een dun laagje gel of acryl zodat de nagels niet meer zullen splijten of snel afbreken.
We kunnen ook uw eigen nagels verstevigen om inscheuring te voorkomen

Manicure
nagelNatuurlijk kunt u uw handen en nagels ook laten verzorgen d.m.v. een manicure waarbij we de nagels in de juiste vorm en lengte vijlen, de nagelriemen terug duwen, de dode huidcellen verwijderen en daarna de nagels polijsten.
We kunnen de nagels lakken wanneer dit gewenst is. Afsluitend krijgt u een korte massage met een heerlijke handcrème en masseren we de nagelriemen in met nagelriemolie. Als uitbreiding kunt u ook een heerlijk parrafinebad nemen


Nail Art :

Nail Art is voor mensen die het gewone te gewoon vinden! Nail Art staat voor kunst op de nagels.

Je hebt altijd iets unieks want niemand heeft hetzelfde. Dit komt doordat nail art met de hand word geschilderd of gemodelleerd met gel of acryl. Dit word gedaan met speciale penselen en nagel verf. Bijna alles is mogelijk van bloemen en Chinese tekens tot tijgerprinten en stripfiguren.