Schoonheidssalon

I am oolaboo

Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen. Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de behandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

face

De appetizing ceremony bestaat uit een bijzonder handenwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. Deze welcome ceremony vormt de belangrijke basis voor de Oolaboo face ceremonies. De juiste keuze van de geschikte behandeling en producten wordt door middel van de ‘skin mirror’ analyse, op basis van de 5 elementen, volledig afgestemd op uw huidconditie voor het meest optimale resultaat.

Iedere Oolaboo face ceremony bestaat uit een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën (oolaboo essential cocktail), om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. De ceremony wordt vervolgd met een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.
Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau! Boek nu één van de vier Oolaboo face ceremonies om deze unieke behandelingen te ervaren.

instant nutrition face ceremony

30 minuten                                                          
- aromatic hand wash
- cleansing
- mask or massage
- apply day/night care
- advice

Instant zegt het al: een korte en effectieve behandeling. Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende behandeling maken we gebruik van anti-oxidanten en bieden we een effectieve bescherming tegen externe, agressieve biologische- en milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

relieve intense face ceremony

60 minuten                                                             
- aromatic hand wash
- cleansing
- deep cleansing + basic impurities verwijderen
- mask
- massage
- apply day/night care
- advice

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen!. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelig, couperose/rosacea en weerstandloze huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

pure clarifying face ceremony

60 minuten                                                         
- aromatic hand wash
- cleansing
- deep cleansing + deep impurities verwijderen
- mask ceremony
- apply day/night care
- advice

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

truffle indulgence face ceremony

75 minuten                                            
- aromatic hand wash
- cleansing + epileren
- deep cleansing + impurities verwijderen
- luxury anti-aging mask
- massage
- apply day/night care
- advice

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én een fantastisch anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

Special face ceremonies:

medic ceremony

75 minuten                                              
Met deze intensieve, wetenschappelijk onderbouwde producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld, is er direct zichtbaar anti-aging resultaat op de huid. De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio-actieve ingrediënten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin. Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan.

Met een unieke massage die wordt toegepast volgens een oude Chinese massage techniek. Door de guashatherapie worden opmerkelijke resultaten geboekt. Dit komt doordat guasha tijdens een behandeling inwerkt op huid, bindweefsel, lymfestelsel, meridianen, spieren, bloedvaten en zenuwen.